Bułeczki Wieprzowe Gotowane Na Parze

Bułeczki Wieprzowe Gotowane Na Parze
Gotowane na parze bułki wieprzowe może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, drożdże, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bułeczki Wieprzowe Gotowane Na Parze, Bułeczki wieprzowe gotowane na parze (baozi), oraz Bułeczki Wieprzowe Gotowane Na Parze (Char Siu Bao).

Instrukcje

1
Połączyć mleko i wodę w dużej misce. Rozpuścić 1 łyżeczkę cukru i drożdży w mieszaninie mleka; odstawić 5 minut. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Startego Białego Sera CheddarFiliżanka Startego Białego Sera Cheddar
Mandarynki W SyropieMandarynki W Syropie
Nasiona Kolendry, Uprażone I Drobno ZmiażdżoneNasiona Kolendry, Uprażone I Drobno Zmiażdżone
Dodatkowe Nasiona Maku, OpcjonalnieDodatkowe Nasiona Maku, Opcjonalnie
4 Szklanki Mleka Pełnotłustego Lub Odtłuszczonego4 Szklanki Mleka Pełnotłustego Lub Odtłuszczonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
2
Dodać 2 3/4 szklanki mąki i 1/2 łyżeczki soli; wymieszać do formy ciasta. Obróć się na posypaną mąką powierzchnię. Zagniataj do uzyskania gładkiej i elastycznej masy (około 10 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przylepiło się do rąk (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, OpcjonalnieLody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, Opcjonalnie
Filiżanka Startego Białego Sera CheddarFiliżanka Startego Białego Sera Cheddar
2 łyżeczki Całego Pieprzu2 łyżeczki Całego Pieprzu
3
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania; Obróć, aby pokryć wierzchnią warstwę. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Wcisnąć dwa palce do ciasta; jeśli wciśnięcie pozostaje, ciasto wzrosło wystarczająco.) Ciasto dziurkować; przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (8
Składniki, których będziesz potrzebować
Metalowa Foremka Do Ciastek W Kształcie SercaMetalowa Foremka Do Ciastek W Kształcie Serca
Lody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, OpcjonalnieLody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, Opcjonalnie
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
4
30 minut lub do podwojenia rozmiaru.
5
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszki) Pokrojonych Brzoskwiń W Syropie/soku Extra LightPuszki) Pokrojonych Brzoskwiń W Syropie/soku Extra Light
6
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/3 szklanki octu i następne 6 składników (1/3 szklanki octu przez czosnek)w plastikowej torbie na suwak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Szczypta Mielonego PieprzuSzczypta Mielonego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
7
Dodać wieprzowinę; uszczelnić i schłodzić 30 minut, obracając worek do płaszcza. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; rezerwy marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
8
Umieścić wieprzowinę na płytkiej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Metalowa Foremka Do Ciastek W Kształcie SercaMetalowa Foremka Do Ciastek W Kształcie Serca
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
9
Piec w 475 przez 25 minut lub do końca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszki) Pokrojonych Brzoskwiń W Syropie/soku Extra LightPuszki) Pokrojonych Brzoskwiń W Syropie/soku Extra Light
10
Odstawić 5 minut; drobno posiekać.
11
Do rondla wlać marynatę; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (o 8 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 średnich świeżych Pomidorów (około 4 Funtów), Obranych I Pokrojonych Na Szóstki8 średnich świeżych Pomidorów (około 4 Funtów), Obranych I Pokrojonych Na Szóstki
12
Połącz wieprzowinę i zredukowaną marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
13
Ciasto podzielić na 24 porcje. Pracując z 1 porcją na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby zapobiec wyschnięciu), zwiń w kółko o średnicy 3,5 cala na mące. Łyżka około 1 łyżki nadzienia na środek koła. Zwilż krawędzie ciasta wodą; Zbierz krawędzie razem, aby zamknąć nadzienie, ściskając krawędzie w celu uszczelnienia. Delikatnie przekręć zamknięte krawędzie, tworząc kształt torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, OpcjonalnieLody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, Opcjonalnie
Nasiona Kolendry, Uprażone I Drobno ZmiażdżoneNasiona Kolendry, Uprażone I Drobno Zmiażdżone
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Ułóż każdy poziom dwupoziomowego (10-calowego) parowca bambusowego z 3 liśćmi sałaty. Ułóż 6 pierogów, 1 cal od siebie, w każdym koszyku parowca. Poziomy stosu; pokrywa pokrywą parownika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
15
Dodaj wodę do dużej patelni na głębokość 1 cala; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kolendry, Uprażone I Drobno ZmiażdżoneNasiona Kolendry, Uprażone I Drobno Zmiażdżone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj
16
Umieść parowiec na patelni i pierogi na parze 10 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie przezroczyste (pierogi będą puszyste i gąbczaste).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, OpcjonalnieLody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj
17
Wyjąć pierogi z parownika. Powtórz procedurę z pozostałymi liśćmi sałaty i kluskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
18
Aby przygotować sos, połącz 1/3 szklanki sosu sojowego, 3 łyżki octu i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Podroby Z Indyka (wątroba I Szyja Bez Podrobów), KrojonePodroby Z Indyka (wątroba I Szyja Bez Podrobów), Krojone
Pilaw Ryżowy, Formowany W Cylinder W Formie Do żelatynyPilaw Ryżowy, Formowany W Cylinder W Formie Do żelatyny
19
Pierogi podawać natychmiast z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby Z Indyka (wątroba I Szyja Bez Podrobów), KrojonePodroby Z Indyka (wątroba I Szyja Bez Podrobów), Krojone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn