Bułeczki Wiśniowo-Imbirowe
Bułeczki wiśniowo-imbirowe to Szkocki przepis, który serwuje 8. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Idź do sklepu i odebrać masło, soda oczyszczona, wiśnie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bułeczki Wiśniowo-Imbirowe, Bułeczki wiśniowe i krem imbirowo-Marmoladowy, oraz Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i odstawić na bok.
Mąkę, owies, brązowy cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól połączyć w maszynce. Proces 10 sekund lub do owsa są drobno posiekane.
Dodać masło; procesować, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Przenieść mieszaninę mąki do dużej miski; wymieszać z wiśniami i krystalizowanym imbirem.
W małej miseczce połączyć maślankę z białkami; wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki; mieszać tylko do momentu, aż lepkie ciasto utworzy.
Przełożyć ciasto na pergaminową blachę do pieczenia i wkleić w 9-calowe koło (o grubości około 1 cala).
Posypać mąką uniwersalną, jeśli to konieczne, aby ciasto nie przyklejało się do rąk. Ciasto podzielić na 8 równych klinów. Oddzielić kliny lekko, i piec w 350 przez 25 minut lub aż złoty kolor i drewniany kilof wstawiony w środku wychodzi czysty.