Brązowy ryż z warzywami Sauté
Brązowy ryż z warzywami Sauté może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jeśli masz częściowo odtłuszczone ser mozzarella, masło, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cherry Tomato & Chicken Saute Z Brązowym Ryżem, Placki z dzikim ryżem i brązowym ryżem z pieczoną warzywną Ragù, oraz Ryż Brązowy Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając bulionu warzywnego zamiast wody i pomijając sól i tłuszcz.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół.
Dodać brokuły; przykryć i gotować na małym ogniu 3 protokół. Odsłaniać; dodać grzyby i kolejne 4 składniki. Smażyć 5 minut lub aż grzyby będą miękkie.
Łyżka mieszanki warzyw na ryżu.
Posypać równomiernie serem i orzechami włoskimi.