Brązowe Masło Madeleines
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać brązowy masło Madeleines spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka proszku do pieczenia, jajka, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brązowe Masło Madeleines, Brązowe Masło Madeleines, oraz Kardamon Maślany Brązowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Aby zbrązowieć masło, roztopić masło na średnim ogniu w ciężkim rondlu, pozwalając na pęcherzyki i pianę, często mieszając. Po ustąpieniu pienienia, pozostawić masło do brązowienia wzdłuż dna, a następnie wyjąć patelnię z ognia. Browning zajmie łącznie około 5 minut; nie palić.
W średniej misce wymieszaj jajka, cukier i miód mikserem elektrycznym, aż będą gęste i blade.
Dodać rumiane masło i wymieszać.
W małej misce, przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli, i wymieszać w płynnych składników, wraz ze skórką, tylko do mieszania.
Wypełnij nasmarowane Formy do pieczenia madeleine i piec do złotego, 9 do 11 protokół.
* Uwaga kucharza: możesz zastąpić patelnię mini-muffin foremkami madeleine.