Brzoskwiniowy łosoś z malinami
Łosoś glazurowany brzoskwiniami z malinami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 289 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, filety z łososia, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Brzoskwiniowy Łosoś Szkliwiony, Słodki glazurowany łosoś z salsą brzoskwiniową, oraz Teriyaki glazurowany łosoś z salsą brzoskwiniową i prezentem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu wymieszać masę brzoskwiniową i kolejne 3 składniki; gotować 2 minuty, często mieszając. Rezerwa 2 łyżki sosu.
Dodać maliny na patelnię; gotować na średnim ogniu 1 minutę, delikatnie mieszając.
Rybę posypać równomiernie solą.
Umieść ryby, skórki do góry, na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 4 minuty. Odwróć ryby; grill 4 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem, fastrygowanie z reserved 2 sosem łyżki. Polać filety sosem malinowym równomiernie.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.