Brzoskwiniowy Melba Cooler
Chłodnica brzoskwiniowa Melba może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 233 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, cukier granulowany, maliny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowe Melba, Brzoskwiniowa Melba, oraz Brzoskwiniowa Melba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić cukier i wodę na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści, o 5 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej.
Przenieść syrop do małego pojemnika z szczelną pokrywką.Połówki, pit, i pokroić brzoskwinię na 1/8-cala-grube plastry.
Dodać plastry brzoskwini do syropu i wymieszać, aby połączyć. Zamknąć pojemnik i przechowywać w lodówce, aż smak brzoskwiniowy napełni syrop, co najmniej 4 godziny lub do 3 dni.Gotowy do podania syrop wlać przez sitko o drobnych oczkach ustawione na średniej misce; wyrzucić plastry brzoskwini.
Dodaj połowę malin i połowę gałązek tymianku do miski. (Resztę malin i tymianku odstawić do użycia jako ozdoby.) Za pomocą Maser ziemniaczany, krótko rozbić maliny, aż uwolnią swoje soki.Nad dużym dzbanem ułożyć sitko o drobnych oczkach i wlać mieszaninę malinową. Lekko docisnąć ciała stałe gumową szpatułką, a następnie wyrzucić zawartość Sitka.
Dodaj sodę klubową i trochę lodu do dzbana i delikatnie mieszaj długą łyżką, aż do połączenia.Delikatnie zmiażdżyć pozostałą połowę tymianku, miażdżąc go w dłoniach (ale nie całkowicie go zmiażdżyć) i odstawić na bok.
Chłodnicę z brzoskwiniową Melbą wlać do wypełnionych lodem szklanek Collinsa i udekorować każdy napój gałązką tymianku i kilkoma świeżymi malinami.