Brzoskwiniowy Fuzz babci

Brzoskwiniowy Fuzz babci
Brzoskwiniowy Fuzz babci jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 5,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 157 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka kostek lodu, koncentrat limonki, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Peach Blossom Fuzz, Babka placek brzoskwiniowy, oraz Babka placek brzoskwiniowy.

Instrukcje

1
Umieść rum, koncentrat limonki i brzoskwinie w pojemniku blendera. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji) Puszki Mrożonego Koncentratu Limonki, Rozmrożonego1/2 (12 Uncji) Puszki Mrożonego Koncentratu Limonki, Rozmrożonego
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać lód i zmiksować do drobno zmielonego, w razie potrzeby osłodzić cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
3
Wlać do szklanek margarity i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
MargaritaMargarita
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn