Brzoskwiniowy Fuzz babci
Brzoskwiniowy Fuzz babci jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 5,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 157 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka kostek lodu, koncentrat limonki, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Peach Blossom Fuzz, Babka placek brzoskwiniowy, oraz Babka placek brzoskwiniowy.
Instrukcje
Umieść rum, koncentrat limonki i brzoskwinie w pojemniku blendera. Zmiksować na gładką masę.
Dodać lód i zmiksować do drobno zmielonego, w razie potrzeby osłodzić cukrem.
Wlać do szklanek margarity i cieszyć się!