Brzoskwiniowo-rabarbarowy Crisp to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 307 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brzoskwiń, cukru granulowanego, szybko gotującego się owsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Brzoskwiniowy Rabarbar Chrupki, Brzoskwiniowy Rabarbar Chrupki, oraz Brzoskwinia, Rabarbar I Imbir Crisp.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce; dodaj 1/4 szklanki mąki, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Płatki owsiane, brązowy cukier i pozostałą 1 szklankę mąki w małej misce; pokroić w zimnym maśle widelcem lub blenderem do ciast, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego