Brzoskwiniowe Holenderskie dziecko z kompot jagodowy
Brzoskwiniowe Holenderskie dziecko z kompot jagodowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 13 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka skórki z cytryny, masło, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Brzoskwiniowy Holenderski Naleśnik Z Kompot Wiśniowy, Brzoskwiniowy Holenderski naleśnik z kompot wiśniowy, oraz Brzoskwiniowy Holenderski naleśnik z kompot wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Puszkowane brzoskwinie odsączyć, zastrzegając 1/4 szklanki syropu; odstawić. Na ciasto, ubić jajka, cukier, 2 łyżki stopionego masła, Skórka z cytryny i sól w średniej misce.
Ubić w mące i mleku na gładką masę. (Ciasto będzie cienkie.)
Rozgrzać 10-calową patelnię żeliwną lub bezpieczną dla piekarnika na średnim ogniu. Roztopić 1 łyżkę masła na patelni; wlać ciasto. Szybko ułóż brzoskwinie na cieście.
Piec przez 25 do 30 minut lub aż nadmuchane i złoty.
Tymczasem na kompot jagodowy gotować na średnim ogniu syrop i jagody w średnim rondlu przez 4 do 5 minut lub aż jagody zaczną zmiękać.
Aby służyć, posypać naleśnik cukrem pudrem i, w razie potrzeby, bazylią.
Podawać z kompot jagodowy.