Brzoskwiniowe Enchiladas

Brzoskwiniowe Enchiladas
Brzoskwiniowe Enchiladas mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 2G białka, oraz 28g tłuszczu. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Idź do sklepu i odebrać mountain dew soda, cynamon, Crescent rolls, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cinnamon Peach Enchiladas, Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), oraz Enchiladas z kurczaka (Enchiladas de Pollo) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn