Brzoskwiniowa tarta Ricotta wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Idź do sklepu i odebrać masło, pepitas, gałka muszkatołowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tarta Z Ricottą, Tarta Szparagowa Ricottan, oraz Tarta Ze Szpinakiem Ricotta.
Instrukcje
1
Napełnij średni rondel wodą i zagotuj. Upuść brzoskwinie do wody na 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wyjąć i spłukać pod zimną wodą. Użyj małego noża, aby zsunąć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
3
Każdą brzoskwinię pokroić na 8 klinów; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
4
Połączyć ricottę i 1/4 szklanki cukru; odstawić. W małej misce, połączyć cynamon, gałka muszkatołowa, i pozostały cukier; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Ser Ricotta
Gałka Muszkatołowa
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Lekko mąkę z tyłu dużej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Rozwałkuj ciasto na pizzę do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do Pizzy
Rolka
7
Wyłożyć ciasto z tyłu blachy do pieczenia i posmarować połową masła. Rozgrzej grill gazowy do wysokiej temperatury; ustaw temperaturę na niską po 15 minutach. (Jeśli gotujesz na węglu drzewnym, pozwól, aby węgiel się spalił, aż pokryje się szarym popiołem.) Za pomocą blachy do pieczenia jak duża łopatka, Odwróć ciasto bezpośrednio na grill. Gotować, aż spód ciasta zacznie brązowieć, 4 do 6 minut. (Skorupa może pękać.) Za pomocą szczypiec przesuń ciasto z powrotem na blachę do pieczenia, a następnie odwróć niewzruszoną stronę na ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Szpatułka
Płatki Warzywne
Szczypce
8
Ugotowaną stronę ciasta posmarować pozostałym masłem. Ułóż brzoskwinie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Masło
Ciasto
9
Posypać pepitami i przyprawionym cukrem. Przykryć grill i gotować przez 8 do 12 minut lub aż spód skorupy brązowie. Przesuń na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Dyni
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Płatki Warzywne
10
Podawać na ciepło ze słodzoną ricottą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Ricotta
11
Metoda deszczowa: Rozgrzej piekarnik do 375 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Połowę masła posmarować blachą do pieczenia. Przygotować słodką mieszankę ricotta jak powyżej. Przygotować ciasto jak wyżej i umieścić go na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Ricotta
Masło
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
13
Piec 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Wyjąć z piekarnika i top z brzoskwiniami, pepitas, i przyprawione cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Nasiona Dyni
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
15
Piec 10 więcej minut lub aż skorupa jest złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego