Brzoskwinie i śmietana Wontons
Brzoskwinie i śmietana Wontons może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, opakowania wonton, brzoskwinię i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody, Wontony Z Twarogiem, oraz Wontony Z Twarogiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić serek z mikserem elektrycznym na niskim w misce, aż lekko puszysty.
Dodać brzoskwinię, cukier cukierniczy i ekstrakt waniliowy; ubić do wymieszania. Przykryć miskę folią i lekko schłodzić w lodówce, około 10 minut.
Rozgrzać olej roślinny w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieścić wonton wrapper na powierzchni roboczej; łyżka około 1 łyżka masy ser śmietankowy do środka.
Wlej wodę do małej miski, zanurz palec w wodzie i przesuń wszystkie 4 strony owijki. Złóż jeden róg owijki nad wypełnieniem, tworząc kształt trójkąta. Dociśnij krawędzie owijarki, aby uszczelnić wszystkie boki. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
Smaż 4 do 5 wontons na raz w gorącym oleju, aż lekko rumiane, około 3 minut na stronie.
Wyjąć łyżką szczelinową; osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Powtórz z pozostałymi wontonami.