Brzoskwinie i Maliny w syropie Ancho z nitkami Chile

Brzoskwinie i Maliny w syropie Ancho z nitkami Chile
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj brzoskwinie i Maliny w syropie Ancho z wątkami Chile spróbować. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, sok z cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Białe brzoskwinie i Maliny w syropie do szampana, Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish, oraz Grillowane brzoskwinie z malinami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dusić chile W 2 szklanki wody w rondlu 1-do 2-quart, odkryte, obracając się raz lub dwa razy, aż zmiękną, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Przenieść chile do deski do krojenia i wyrzucić płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Gdy chłodny wystarczy do obsługi, łodygi i nasion chile, a następnie ostrożnie odkleić skórę w dużych kawałkach i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4
Przenieś miąższ chile do oczyszczonego rondla i dodaj cukier, 1/2 szklanki malin, szczyptę soli i pozostałą szklankę wody. Doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Wyjmij Syrop z ognia i przykryj patelnię pokrywką, a następnie pozostaw strome, pokryte, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podczas gdy syrop jest przemoczony, osusz skórę i pokrój ją ostrym nożem w bardzo drobne nitki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Wlej syrop przez sito o drobnych oczkach do miski, delikatnie naciskając na ciała stałe (nie przepychaj ciał stałych), a następnie wyrzuć ciała stałe. Sok z cytryny wymieszać z syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Połowę brzoskwinie wzdłuż, dół, i pokroić wzdłuż na 1/4-cal-grube plastry. Podziel, wraz z pozostałą filiżanką malin, między 4 płytkie miseczki i łyżką syropu na owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Posypać nićmi chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1
* Syrop można przygotować 1 tydzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem. * Gwinty Chile można wykonać 1 tydzień wcześniej i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Dostępne na rynkach latynoskich, wielu supermarketach i kitchenmarket.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn