Brzoskwinie i śmietana rozwalają herbatniki
Brzoskwinie i śmietana Pull Apart herbatniki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 31 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 220 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do ubijania, cukier granulowany, wymieszaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Brzoskwinie i ciasteczka śmietankowe, Ciastka z brzoskwiniami i śmietaną z herbatnikami kukurydziano-pomarańczowymi, oraz Brzoskwinie cynamonowe z ciastkami cukrowymi i bitą śmietaną.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. Linia cookie arkusz z gotowania pergamin papier lub Silikonowa Mata do pieczenia.
W dużej misce wymieszać mieszankę Bisquick ® i cukier granulowany.
Dodać posiekane brzoskwinie; wrzucić lekko.
Dodać 1/2 szklanki śmietany do ubijania i roztopione masło; delikatnie złożyć do mieszanki brzoskwiniowej, aż ciasto uformuje.
Obróć ciasto na arkusz ciastek. Dłońmi spłaszczyć ciasto; kształt na prostokąt o wymiarach 10x7 cali o grubości około 1 cala.
Używając noża do pizzy lub dużego noża, zdobądź ciasto, aby uzyskać 15 herbatników.
Piec 15 do 17 minut lub aż ciastka są złotobrązowe.
Aby glazura, w małej misce, wymieszać razem pozostałą 1/2 szklanki śmietany ubijającej i cukru pudru, aż będzie gładka.
Mżawka na ciepłych herbatnikach.