Brzoskwinia Przetwory Funt Ciasto
Need a deser wegetariański? Brzoskwinia przetwory Funt ciasto może być super przepis, aby spróbować. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, brązowy cukier, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Torcik kamut z konfiturą migdałowo-morelową, Ciasto Brzoskwiniowe, oraz Bourbon Peach Pound Cake.
Instrukcje
Zalać 10-calową patelnię w sprayu do gotowania; pył z 2 łyżkami mąki.
Ubij masło mikserem ze średnią prędkością, aż będzie puszyste. Stopniowo dodawać brązowy cukier i cukier granulowany, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty. Beat w brzoskwinia spread i imbir.
Dodać jajka i białko, 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Lekko łyżka 3 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Połączyć maślankę z sodą oczyszczoną.
Dodać mieszankę mąki i maślanki na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać ekstrakty.
Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 55 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka ciasta wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Posypać cukrem pudrem.