Brzoskwinia, Prosciutto I Ricotta Crostini

Brzoskwinia, Prosciutto I Ricotta Crostini
Przepis brzoskwinia, Prosciutto & Ricotta Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 53 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Udaj się do sklepu i odbierz miód, chleb ciabatta, prosciutto i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ricotta, figa & prosciutto crostini, Prosciutto I Ricotta Crostini Z Miodem, oraz Prosciutto i Ricotta Crostini z miodem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kromki chleba z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połowę, dół i cienko pokroić brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
3
Łyżka około 1 łyżki ricotty na każdy tost i posypać mielonym pieprzem. Porwij prosciutto na pierzaste kawałki i ułóż kilka plastrów ricotty na każdym z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
ProsciuttoProsciutto
Ser RicottaSer Ricotta
TostyTosty
4
Skropić każdy z miodem i top z 2 plastrami brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
BrzoskwiniaBrzoskwinia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn