Brzoskwinia, Prosciutto I Ricotta Crostini
Przepis brzoskwinia, Prosciutto & Ricotta Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 53 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Udaj się do sklepu i odbierz miód, chleb ciabatta, prosciutto i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ricotta, figa & prosciutto crostini, Prosciutto I Ricotta Crostini Z Miodem, oraz Prosciutto i Ricotta Crostini z miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę, dół i cienko pokroić brzoskwinie.
Łyżka około 1 łyżki ricotty na każdy tost i posypać mielonym pieprzem. Porwij prosciutto na pierzaste kawałki i ułóż kilka plastrów ricotty na każdym z nich.
Skropić każdy z miodem i top z 2 plastrami brzoskwini.