Brzoskwiniowo-jagodowy grunt wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 357 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 78 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz pod ręką mleko, sok pomarańczowy, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Jagodowy Grunt, Jagodowy Grunt, oraz Jagodowy Grunt.
Instrukcje
1
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło szerokie płytkie naczynie żaroodporne. Zmiksuj mąkę kukurydzianą ze skórką pomarańczową i sokiem, a następnie włóż do dużej patelni z cukrem. Brzoskwinie pokroić w plasterki i dodać do patelni. Doprowadzić powoli do wrzenia, mieszając delikatnie, aż sos będzie lśniący i zagęszczony, około 3-4 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala