Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Brustengolo (ciasto z mąki kukurydzianej). Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1221 kalorii, 14g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.8 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać orzeszki piniowe, masło, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cynamonowe śnieżki (z mąką Tortową i płatkami kukurydzianymi, Wow!), Bezglutenowe naleśniki z mąki Quinoan i kukurydzianej, oraz Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej Kokosowej Z Sosem Borówkowym – Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić plasterki jabłka w misce i posypać je sokiem z cytryny. Odstawić.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W dużej misce umieścić cukier i roztopione masło i dobrze wymieszać. Złóż mąkę i proszek do pieczenia, a następnie ubijaj jajka, aż mieszanina będzie gładka.