Bruschetta z Puree z białej fasoli

Bruschetta z Puree z białej fasoli
Bruschetta z Puree z białej fasoli wymaga z grubsza 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Na 52 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Mieszanka szarej soli, chleba, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Przecier Z Fasoli Fava I Bruschetta, Puree Z Białej Fasoli, oraz Puree z białej fasoli na endywii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę Puree w maszynce do gotowania, aż będzie gładka, dodając w razie potrzeby zarezerwowany płyn, aby uzyskać gotową konsystencję, która jest rozłożona, ale nie za cienka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać pastę z oliwek i tymianek. Ponownie Puree, a podczas puree dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić do smaku solą i pieprzem. Rezerwy, i udekorować gałązkami tymianku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Tapenada OliwkowaTapenada Oliwkowa
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Chrupiący włoski chleb pokroić w grube plastry. Tost lub grill do jasnobrązowego i chrupiące. Następnie przesuń raz ząbkiem świeżego czosnku, skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Posmarować Puree z białej fasoli. W razie potrzeby wykończ szczyptą szarej soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn