Bruschetta z papryką i Pepperoni
Bruschetta z papryką i Pepperoni może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 169 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz paprykę, cebulę, pepperoni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowany ser z Pepperoni i marynowaną papryką wiśniową, Bruschetta z papryką i gorgonzolą, oraz Bruschetta z papryką i gorgonzolą.
Instrukcje
Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodaj paprykę i smażyć, aż zmiękną, 5 do 7 protokół.
Dodać pepperoni i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Podczas gdy mieszanka pieprzu gotuje się, lekko tostuje kromki chleba w tosterze.
Wymieszaj rukolę z mieszanką pieprzu, aż zacznie lekko więdnąć. Mieszankę papryki stos na wierzchu kromki chleba i służyć.