Bruschetta z mozzarellą
Bruschetta z mozzarellą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidora, 1 łyżka. kraft lite pikantny włoski dressing, tkane krakersy pszeniczne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mozzarella & Pepper Bruschetta, Mozzarella Provolone Bruschetta, oraz Mozzarella Basil Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki.
Rozłóż krakersy z Neufchatel.
Top z mieszanki pomidorowej.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Spalletti Chianti D. O. C. G.]()
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.