Bruschetta z Bresaola, bakłażanem i mozzarellą
Bruschetta z Bresaola, bakłażan i Mozzarella może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Japońskie bakłażany, chleb wiejski, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bruschetta z mozzarellą, Mozzarella & Pepper Bruschetta, oraz Mozzarella Basil Bruschetta.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek, aż do palenia.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 9 do 10 protokół. Tymczasem pokroić bakłażana na 1/4 cala grube rund. Gdy cebula zmięknie, dodać bakłażan do patelni i gotować, mieszając regularnie, aż bakłażan ciemnieje i jest miękki.
Dodać 2 łyżki czerwonego octu winnego i zdjąć z ognia do ostygnięcia.
Pokroić świeżą mozzarellę w kostkę 1/4 cala i dodać do schłodzonej mieszaniny bakłażana.
Dodać bazylię i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Grill lub tosty chleb po obu stronach i łyżką hojną ilość na każdej kromce chleba.
Umieścić 3 plastry Bresaola na wierzchu mieszaniny bakłażana i służyć.