Bruschetta z Bresaola, bakłażanem i mozzarellą

Bruschetta z Bresaola, bakłażanem i mozzarellą
Bruschetta z Bresaola, bakłażan i Mozzarella może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Japońskie bakłażany, chleb wiejski, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bruschetta z mozzarellą, Mozzarella & Pepper Bruschetta, oraz Mozzarella Basil Bruschetta.

Instrukcje

1
W 10-do 12-calowej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 9 do 10 protokół. Tymczasem pokroić bakłażana na 1/4 cala grube rund. Gdy cebula zmięknie, dodać bakłażan do patelni i gotować, mieszając regularnie, aż bakłażan ciemnieje i jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać 2 łyżki czerwonego octu winnego i zdjąć z ognia do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
4
Pokroić świeżą mozzarellę w kostkę 1/4 cala i dodać do schłodzonej mieszaniny bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarellaświeża Mozzarella
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
5
Dodać bazylię i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
Grill lub tosty chleb po obu stronach i łyżką hojną ilość na każdej kromce chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieścić 3 plastry Bresaola na wierzchu mieszaniny bakłażana i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn