Bruschetta gorgonzola i jabłka
Przepis Bruschetta Gorgonzolan i jabłka może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 36 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka pieprzu, ząbki czosnku, po przekątnej chleba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Bruschetta z papryką i gorgonzolą, Bruschetta z papryką i gorgonzolą, oraz Gorgonzola, oliwka i czosnek Bruschetta.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce, mieszając do wymieszania.
Umieść kromki chleba na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; gotować 2 minuty z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Zdjąć z grilla. Przetrzyj boki czosnku po jednej stronie każdej kromki chleba.
Rozłóż 2 łyżeczki mieszanki sera na każdej kromce chleba.
Podawać z klinami jabłkowymi.