Hash Brown Egg Brunch może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. To danie główne ma 450 kalorii, 29g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Za 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 439 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka pieprzu, jajek, sera cheddar i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 20 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Zapiekanka Brunchowa Hash Brown, Cheesy Hash Brown Bratwurst Brunch Bake, oraz Hash Brown Egg Cups.
Instrukcje
1
W natłuszczonym 5-qt. Wolnowar, ułóż jedną trzecią każdego z następujących elementów: ziemniaki, boczek, cebula, zielona papryka i ser. Powtórz warstwy dwa razy. W dużej misce ubij jajka, mleko, sól i pieprz; wlać warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Takie Jak M&m's
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Gotuj pod przykryciem, na wysokich 30 minutach. Zmniejsz ogień do niskiego; gotuj pod przykryciem przez 3-1 / 2 do 4 godzin lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.