Brunch Muffiny Z Masłem Orzechowym
Brunch Peanut Butter Muffins może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 113 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz jajko, olej roślinny, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Niedzielny Brunch: Pbrj (masło orzechowe i galaretka Rabarbarowa), oraz Czekoladowe muffinki z masłem orzechowym z lukrem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spryskaj patelnię muffin 12-cup z rozpylaczem do gotowania bez kleju lub linią z papierowymi kubkami.
W średniej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Połączyć jajko, mleko i olej w małej misce.
Dodać płyny do mieszanki mąki, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Podziel ciasto równomiernie między filiżanki.
Połączyć cukier, mąkę, masło orzechowe i sól w małej misce, mieszając widelcem, aż kruchy. Podziel polewę na muffinki. Lekko wymieszać z muffinką nożem.
Piec 18 do 23 minut lub do złotego koloru. Schłodzić w patelni na stojaku 5 minut.
Wyjąć z patelni do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.