Brukselka z zieloną papryką
Brukselka z zieloną papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 81 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, masła, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brukselka Oliwna Z Fetą, Pieczoną Czerwoną Papryką I Boczkiem, Zielono-kapusta i czerwono-jabłko z brukselką, oraz Farro Z Brukselką, Zieloną Fasolą I Boczkiem.
Instrukcje
Brukselkę umieścić w rondlu z 1 w. wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 7 minut. Tymczasem, w dużej patelni nonstick, podsmażyć zielony pieprz, seler i cebula na maśle przez 2 protokół.
Brukselkę odcedzić i dodać do mieszanki warzywnej.
Posypać solą i pieprzem. Gotować i mieszać przez 3-5 minut lub aż kiełki będą miękkie.