Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj brukselkę z białą fasolą i Pecorino spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka ząbków czosnku, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brukselka Z Białą Fasolą I Pecorino, Ogolona brukselka, Pecorino i Prosciutto, oraz Pieczona brukselka z migdałami i Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 3 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu. Kiedy tylko chcesz palić, dodaj połowę brukselki. Gotować, aż brązowy, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukselka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podgrzać 3 łyżki oleju w tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać pozostałe brukselki, zmniejszyć ogień do średniej wysokości, i gotować, aż brązowy, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukselka
5
Brukselkę przełożyć do tej samej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukselka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju do patelni; zwiększyć ciepło do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać czosnek; smażyć na brązowo, stale mieszając, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
8
Dodać bulion i brukselkę. Gotować, aż brukselka są chrupiące-delikatne, często mieszając, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukselka
Bulion
9
Dodaj fasolę i masło; mieszaj, aż masło się rozpuści, a bulion zmniejszy się do glazury, około 1 minuty. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Masło
Ser
Fasola
Bulion
Glazura
10
W porcji: 317 kalorii, 21g tłuszczu (6G nasyconego), 19mg cholesterolu, 285mg sodu, 23G węglowodanów, 7G błonnika, 13g białka zobacz dane żywieniowe Pełna analiza tego przepisu "