Brukselka Po Włosku
Brukselka po romańsku jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 124 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, brukselkę, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczone Brukselki Romano, Sałatka z brukselki z jabłkami i Pecorino Romano, oraz Brukselka Z Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć oliwę z oliwek, sól, czarny pieprz, i brukselka w średniej misce; wrzucić dobrze do herbu. Podzielić mieszankę brukselki równomiernie między 2 małe patelnie do pieczenia lub galaretki-roll Patelnie pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 20 minut lub do brukselki są rumiane i chrupiące-delikatne, obracając Patelnie po 10 minutach.
Brukselkę posypać równomiernie serem.