Brukselka i stek Stir-Fry
Brukselka i stek Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 318 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, olej roślinny, brązowy ryż i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brukselka i stek Stir-Fry, Stek Sezamowy Stir Fry, oraz Wołowina i brukselka Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brukselkę gotować przez minimalny czas zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Tymczasem w 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować i mieszać 1 do 2 minut lub aż wołowina nie jest już różowy; wyjąć z patelni.
Dodaj paprykę i cebulę na patelni; gotować i mieszać 2 protokół.
Dodać sos stir-fry i płatki czerwonej papryki. Zmniejszyć ogień; gotować i mieszać o 2 minuty dłużej lub aż warzywa są chrupiące-przetargu. Wymieszać z wołowiną i brukselką & sosem maślanym; gotować około 1 minuty lub do gorąca.