Brukselka i boczek pokryte roztopioną gorgonzolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj brukselkę i boczek pokryty roztopionym Gorgonzolanem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 120 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz boczek, brukselkę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Penne Rigate z brukselką i gorgonzolą, Orecchiette z brukselką, gorgonzolą i brązowym masłem, oraz Rozdrobniona Sałatka z brukselki i jarmużu z jabłkiem, gorgonzolą i kandyzowanymi orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować na patelni i odstawić na 1 łyżkę tłuszczu z boczku.
Na patelnię dodać brukselkę, doprawić solą i pieprzem i chwilę podsmażyć.
Zdjąć z ognia i wymieszać w gorgonzoli.