Brownies Z Głębokim Naczyniem

Brownies Z Głębokim Naczyniem
Made - Over Deep Dish Brownies może być tylko deser szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 16. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, rzepak, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brownies Deep Dish, Ciasto Z Szynką Z Głębokim Daniem, oraz Hot Sub Deep-Dish Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. użyj 8 przez 8 silikonowej patelni do pieczenia lub linii o podobnej wielkości metalowego lub szklanego naczynia do pieczenia z folią lub papierem do pergaminu, aby wisiał na krawędziach o około 1 cala. Spryskać całkowicie przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść masło, olej i czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i podgrzewaj na 75 procent mocy przez 2 minuty. Wymieszać, i kuchenka mikrofalowa ponownie, aż do całkowitego rozpuszczenia, o 2 minuty więcej. (Ewentualnie umieścić czekoladę i masło w żaroodpornej misce. Przynieś rondel wypełniony 1 cala lub tak wody do bardzo powolnego gotowania na wolnym ogniu; Ustaw miskę nad, nie dotykając, woda, i mieszać od czasu do czasu, aż stopiony i gładkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Drewnianą łyżką wymieszać brązowe i białe cukry, wanilię i sól do mieszaniny czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Dodać jajka i kawę i energicznie ubić, aż w pełni włączone i ciasto jest gęsty i błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Dodaj kakao, mąkę i sodę oczyszczoną i mieszaj, aż zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
6
Wlać ciasto na patelnię i piec, aż góra będzie chrupiąca, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie z kilkoma okruchami, około 30 minut (40 minut, jeśli nie za pomocą krzemu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Ostudzić ciasteczka na patelni na blacie. W razie potrzeby wyjmij ciasteczka z patelni za folię. Odkleić folię i pokroić na 2-calowe kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Serw. Dodatkowe ciasteczka przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn