Brownies Na Co Dzień
Przepis codzienne Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 37 minut. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 50 centów za porcję. 45 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, cukier cukierniczy, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Codzienne Czekoladowe Brownies, Ciasteczka z mąki kokosowej z czekoladowym Ganache z codziennego Bezziarnistego pieczenia Kelly Smith, oraz Hummus Codzienny dla podobnych receptur.
Instrukcje
To nie tak, jakbym brakowało przepis na brownie lub dwa: mam na przestrzeni lat wykonane je na łatwy autopilot; ale jestem nie mniej wdzięczny za ten codzienny, wersja no-notice. Są mniej ekstrawaganckie-zamiast dobrej jakości czekolady używam kakao w proszku, a mieszankę uzupełniam batonem lub dwoma mlecznymi czekoladami-choć żeby je skosztować, nigdy, nigdy nie zgadniesz. Emanują taką ciemną elegancją i głęboką, głęboką czekoladowością.
To jest przepis, do którego zwracasz się, gdy dziecko lub kolega informuje Cię o ostatniej rzeczy, której oczekujesz, że upieczesz coś na jutrzejszą wyprzedaż wypieków. Uśmiechnij się spokojnie i idź do szafki. Jeśli pracujesz z bardziej powściągliwy tablicy, więc są czyste z jasnobrązowego cukru, i nie ma szans, aby skoczyć do sklepu spożywczego dla czekolady, a następnie po prostu użyć 1 1/2 szklanki zwykłego białego cukru i się masło do 1 1/2 i kakao do heady 1 filiżanki.
Ostatnia uwaga, a raczej zrzęda: Kiedy mówię kakao w proszku, mam na myśli niesłodzone kakao; pod żadnym pozorem nie zastępuj czekolady pitnej.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. rozpuść masło na delikatnym ogniu w średniej wielkości rondlu.
Po stopieniu dodać cukier, mieszając drewnianą łyżką (jeszcze na małym ogniu), aby zmiksować go z roztopionym masłem.
Ubić razem Proszek kakaowy, mąkę, sodę oczyszczoną i szczyptę soli, a następnie wymieszać na patelni; po zmieszaniu (będzie to bardzo sucha mieszanina, a nie całkowicie wymieszana na tym etapie) usunąć z ognia.
W misce lub dzbanku, ubić jajka z ekstraktem waniliowym, a następnie wymieszać z mieszaniną brownie na patelni.
Wymieszać posiekaną czekoladę i szybko wlać i zeskrobać do wyłożonej folią blachy do pieczenia lub jednorazowej patelni foliowej, rozprowadzając mieszaninę łopatką i gotować w nagrzanym piekarniku przez około 20 do 25 minut. Będzie wyglądał na ustawiony, ciemny i suchy na górze, ale kiedy poczujesz powierzchnię, poczujesz, że nadal jest chwiejny pod spodem, a tester ciasta wyjdzie gungy. Jest to pożądane.
Przenieść patelnię do stelaża, aby nieco ostudzić, przed pokrojeniem na 16 sztuk i odkurzeniem cukrem cukierniczym. Uwielbiam te cudownie ciepłe. Ale z drugiej strony, uwielbiam je na zimno. Właściwie, gdy są zimne, mówią bardziej brownie-like: gooily tender wewnątrz i moreishly żucia na wierzchu.
Uwaga: brownies mogą być wykonane do 3 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku. Będzie przechowywać w sumie 5 dni.
Uwaga zamrażania: ciasteczka można zamrażać do 3 miesięcy w szczelnym pojemniku, wyłożonym pergaminem do pieczenia. Odwilż przez noc w chłodnym miejscu.