Brownies Na Co Dzień

Brownies Na Co Dzień
Przepis codzienne Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 37 minut. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 50 centów za porcję. 45 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, cukier cukierniczy, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Codzienne Czekoladowe Brownies, Ciasteczka z mąki kokosowej z czekoladowym Ganache z codziennego Bezziarnistego pieczenia Kelly Smith, oraz Hummus Codzienny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
To nie tak, jakbym brakowało przepis na brownie lub dwa: mam na przestrzeni lat wykonane je na łatwy autopilot; ale jestem nie mniej wdzięczny za ten codzienny, wersja no-notice. Są mniej ekstrawaganckie-zamiast dobrej jakości czekolady używam kakao w proszku, a mieszankę uzupełniam batonem lub dwoma mlecznymi czekoladami-choć żeby je skosztować, nigdy, nigdy nie zgadniesz. Emanują taką ciemną elegancją i głęboką, głęboką czekoladowością.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2
To jest przepis, do którego zwracasz się, gdy dziecko lub kolega informuje Cię o ostatniej rzeczy, której oczekujesz, że upieczesz coś na jutrzejszą wyprzedaż wypieków. Uśmiechnij się spokojnie i idź do szafki. Jeśli pracujesz z bardziej powściągliwy tablicy, więc są czyste z jasnobrązowego cukru, i nie ma szans, aby skoczyć do sklepu spożywczego dla czekolady, a następnie po prostu użyć 1 1/2 szklanki zwykłego białego cukru i się masło do 1 1/2 i kakao do heady 1 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Ostatnia uwaga, a raczej zrzęda: Kiedy mówię kakao w proszku, mam na myśli niesłodzone kakao; pod żadnym pozorem nie zastępuj czekolady pitnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. rozpuść masło na delikatnym ogniu w średniej wielkości rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Po stopieniu dodać cukier, mieszając drewnianą łyżką (jeszcze na małym ogniu), aby zmiksować go z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Ubić razem Proszek kakaowy, mąkę, sodę oczyszczoną i szczyptę soli, a następnie wymieszać na patelni; po zmieszaniu (będzie to bardzo sucha mieszanina, a nie całkowicie wymieszana na tym etapie) usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
W misce lub dzbanku, ubić jajka z ekstraktem waniliowym, a następnie wymieszać z mieszaniną brownie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wymieszać posiekaną czekoladę i szybko wlać i zeskrobać do wyłożonej folią blachy do pieczenia lub jednorazowej patelni foliowej, rozprowadzając mieszaninę łopatką i gotować w nagrzanym piekarniku przez około 20 do 25 minut. Będzie wyglądał na ustawiony, ciemny i suchy na górze, ale kiedy poczujesz powierzchnię, poczujesz, że nadal jest chwiejny pod spodem, a tester ciasta wyjdzie gungy. Jest to pożądane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przenieść patelnię do stelaża, aby nieco ostudzić, przed pokrojeniem na 16 sztuk i odkurzeniem cukrem cukierniczym. Uwielbiam te cudownie ciepłe. Ale z drugiej strony, uwielbiam je na zimno. Właściwie, gdy są zimne, mówią bardziej brownie-like: gooily tender wewnątrz i moreishly żucia na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Uwaga: brownies mogą być wykonane do 3 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku. Będzie przechowywać w sumie 5 dni.
11
Uwaga zamrażania: ciasteczka można zamrażać do 3 miesięcy w szczelnym pojemniku, wyłożonym pergaminem do pieczenia. Odwilż przez noc w chłodnym miejscu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn