Brownie z buraków
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz amerykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić brownies z buraków w domu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2044 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, jajka, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy to Lepsze brownie z buraków, Pieczone Brownie Z Buraków Paleo, oraz Koktajl z buraków, bananów i jagód ft. Love Beets Baby Beetroot.
Instrukcje
Noś parę gumowych rękawiczek, aby zapobiec barwieniu rąk, a następnie wierzch, ogon i obierz buraki, których potrzebujesz około 400 g mięsa. Z grubsza posiekać i włożyć do dużej miski.
Dodaj plusk wody, przykryj folią spożywczą, a następnie kuchenkę mikrofalową na wysokości przez 12 minut lub do miękkości.
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Podczas gdy burak gotuje, masło następnie wyłożyć tacę 20 x 30 cm lub małą puszkę do pieczenia. Czekoladę pokroić w kostkę, a masło pokroić w kostkę. Ugotowane buraki przełożyć na sito, odcedzić nadmiar płynu, a następnie włożyć do robota kuchennego lub blendera z czekoladą, masłem i wanilią. Whizz aż mix jest tak gładka, jak można uzyskać. Czekolada i masło stopią się, jak to zrobić.
Umieścić cukier i jajka w dużej misce, a następnie ubić za pomocą elektrycznej ręcznego ubijania, aż gruby, blady i spieniony, około 2 min. Łyżką wymieszać buraki do miski (na tym etapie nie wygląda zbyt ładnie, ale proszę o cierpliwość), a następnie za pomocą dużej metalowej łyżki złożyć go do ubijanych jaj. Staraj się oszczędzać jak najwięcej powietrza w mieszance, jak to tylko możliwe. Przesiej mąkę i kakao w proszku, a następnie delikatnie złóż je, aby uzyskać gładkie ciasto.
Wlać do przygotowanej puszki i piec przez 25 minut lub do wyrośnięcia na całej powierzchni, z tylko merest kołczanem pod środkiem skorupy, gdy wstrząsasz patelnią. Ostudzić całkowicie w puszce, a następnie pokroić w kwadraty.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione ciasteczka. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "