Brownie Snack Cake
Przepis Brownie Snack Cake może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 179 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Mieszanka kakao, olej roślinny, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zdrowsze Przekąski" Brownie " (Bez Pieczenia), Chocolate Chip Cookie Oreo Brownie Ice Cream Cake (Slutty Brownie Ice Cream Cake), oraz Tort Z Przekąskami Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce; beat ze średnią prędkością miksera, aż dobrze wymieszane.
Mąkę połączyć, 1/3 szklanki kakao, sól, i proszek do pieczenia; dobrze wymieszać.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, ubijając tylko do wymieszania.
Wlać ciasto do 9-calowej okrągłej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut; wyjąć z patelni i ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.
Połączyć cukier puder i mleko; ubić na małej prędkości, aż będzie gładka.
Rozprowadzić 1/2 szklanki glazury z cukrem pudrem na wierzchu ciasta.
Dodaj 1 łyżeczkę kakao do pozostałej mieszaniny cukru, mieszając trzepaczką do wymieszania. Łyżka do małej plastikowej torby na zamek błyskawiczny. Odetnij 1 róg torby, tworząc małą dziurę. Zaczynając od środka ciasta, lukier rurowy w 4 koncentrycznych kręgach. Zaczynając od środka koła, przeciągnij drewniany szpikulec lub końcówkę noża przez okręgi w regularnych odstępach czasu do krawędzi ciasta, tworząc" pajęczynę".