Brownie Cupcake: the 2nd Best Cupcake Ever

Brownie Cupcake: 2nd najlepsze Cupcake kiedykolwiek może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, olej canolan, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, Brownie Cookie Cupcake, oraz Czekoladowe babeczki-najlepszy test czekoladowych babeczek upieczonych przez 50 piekarzy i liczących dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 48 kubki na muffinki z wkładkami papierowymi.
Ubij razem mieszankę brownie, 2 jajka, 1/2 szklanki oleju rzepakowego i 1/4 szklanki wody w misce. Mieszać tylko do pełnego włączenia, o 50 uderzeń; odstawić.
Wymieszać ciasto mix, 2 łyżki oleju rzepakowego, 1 1/3 szklanki wody, i 3 białka jaj w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż połączone.
Wymieszać na średniej prędkości przez 2 minuty.
Łyżka ciasto brownie do przygotowanych kubków muffin, napełniania każdej filiżanki 1/3 pełne. Łyżka ciasto ciasto na ciasto brownie, aż kubki muffin są każdy 2/3 pełne.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru, a blaty po lekkim naciśnięciu wracają do formy, około 20 minut.