Brown Sugar-Butternut Pie
Brown Sugar-Butternut Pie wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka odparowanego mleka, soli, zmielonej gałki muszkatołowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Tarta Z Dyni Z Brązowym Cukrem, Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem, oraz Brązowy cukier Funt ciasta z brązowym cukrem twarożek lukier dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, umieść ciasteczka w robocie kuchennym i przetwarzaj do drobno zmielonego (aby uzyskać około 1 szklanki).
Dodać granulowany cukier i masło, i pulsować 8 razy lub aż połączone. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie i po bokach 9-calowej płyty ciasta pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 6 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować nadzienie, umieść wodę i squash w naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej. Przykryć papierem woskowym; kuchenka mikrofalowa na wysokości 12 minut lub do bardzo miękkiej, mieszając po 6 minutach.
Połącz squasha i następne 8 składników (squash przez jajka) w średnim rondlu. Gotować mieszaninę na średnim ogniu do zgęstnienia (około 8 minut), stale mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy.
Piec w temperaturze 375 przez 20 minut lub do Ustawienia; ostudzić ciasto na stojaku z drutu. Top każdą porcję z 1 łyżką ubitą polewą.