Brown Ale Caramel Corn
Brown Ale Caramel Corn jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka orzeszków koktajlowych, brązowy cukier, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Brązowy Cukier Karmel Kukurydza Z Fleur De Sel, Brązowy Cukier Karmel Kukurydza Z Fleur De Sel, oraz Brown Ale Caramel Corn: prezenty od kuchni.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°. Linia dwie patelnie 15x10x1-calowe z folią. Folię spryskać sprayem do gotowania.
W dużej misce umieścić popcorn, precle i orzeszki ziemne; odstawić.
W rondlu 2-quart, podgrzewać ale na średnim ogniu, często mieszając, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, około 6 minut.
Wlać do szklanej miarki cieczy, aby potwierdzić pomiar.
Dodaj z powrotem do rondla. Wymieszać z brązowym cukrem, syropem i masłem. Gotować na średnim ogniu, aż bąbelki wokół krawędzi, mieszając od czasu do czasu.
Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować około 5 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje i syropy.
Zdjąć z ognia; ostrożnie wymieszać z solą.
Wlać mieszankę popcorn w misce; wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Rozprowadzić mieszankę popcornu na patelniach.
Piec 20 minut, mieszając co 5 minut, do karmelizacji mieszaniny. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Rozbij się na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.