Brokuły z orzechami włoskimi i wiśniami
Brokuły z orzechami włoskimi i wiśniami mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 150 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką brokuły, wiśnie, płatki pieprzu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Z łyżką wynik 91%, to danie jest świetne. Podobne przepisy obejmują Sałatka z indyka z wiśniami i orzechami włoskimi, Sałatka owocowa z komosy ryżowej z wiśniami i orzechami włoskimi, oraz Sałatka z kurczaka z orzechami włoskimi i suszonymi wiśniami.
Instrukcje
Umieść brokuły w koszu do gotowania na parze; umieść w dużym rondlu na 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 3-4 minuty lub do miękkości.
W międzyczasie na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania podsmaż orzechy włoskie i czosnek na oleju, aż czosnek będzie miękki. Dodać wiśnie, sól, płatki pieprzu i brokuły; wrzucić do pokrycia.