Brokuły z muszkami i groszkiem
Brokuły z muszkami i groszkiem wymagają z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten przepis daje 8 porcji z 324 kalorie, 12g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Za $1.19 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Działa dobrze jako dodatek. Mieszanka skórki z cytryny, oliwy z oliwek, koszernej soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 65%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Muszki z groszkiem i szynką, Muszki ' N ' Broccoli, oraz Brokuły I Muszki.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Gotuj brokuły przez 3 minuty w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą.
Wyjmij brokuły z wody łyżką cedzakową lub sitkiem.
Przełożyć do dużej miski i odstawić.
W tej samej wodzie ugotuj makaron z muszką zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, około 12 minut.
Dobrze odcedź i dodaj do brokułów z groszkiem.
Na małej patelni do smażenia rozgrzej masło i olej i gotuj czosnek i skórkę z cytryny na średnim ogniu przez 1 minutę.
Dodaj 1 1/2 łyżeczki soli, pieprz i sok z cytryny i polej mieszanką warzywa i makaron. Rzuć dobrze.
Posyp serem i pignolis i ponownie wrzuć.