Brokuły z migdałami
Need a przystawka bezglutenowa? Brokuły z migdałami może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś migdały, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Brokuły Z Migdałami, Brokuły Sherry z migdałami, oraz Brokuły z wędzonymi migdałami.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj brokuły, wodę i bulion. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5-8 minut lub aż brokuły są chrupiące-przetargu.
Odcedzić i umieścić w naczyniu do serwowania; zachować ciepło.
Na dużej patelni, saute migdały na maśle, aż rumiane.
Dodaj cebulę i sól; saute aż cebula będzie miękka.
Wlać brokuły; wrzucić do herbu.