Brokuły z koprem włoskim i czerwoną papryką
Brokuły z koprem włoskim i czerwoną papryką to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, paprykę, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Dziki ryż z papryką i koprem włoskim, Sałatka Z Pieczonej Czerwonej Papryki I Kopru Włoskiego, oraz Gnocchi z kiełbasą z kurczaka, papryką i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać nasiona kopru włoskiego i mieszać do tosty, o 3 protokół.
Dodaj szalotki i smażyć na złoty kolor, o 3 protokół.
Dodaj pokrojoną cebulkę kopru włoskiego i czerwoną paprykę i podsmażyć, aż będzie miękka, o 3 protokół.
Pozostałe 2 łyżki oleju skropić warzywami. Wymieszać z herbes de Provence.
Wlać bulion. Gotować na wolnym ogniu, aż brokuły będą chrupiące-miękkie i płyn odparuje, około 6 minut. Doprawić solą i pieprzem.
* Mieszanka suszonych ziół dostępna w sklepach z żywnością specjalistyczną oraz w sekcji przypraw w niektórych supermarketach. Połączenie suszonego tymianku, bazylii, pikantnego i nasion kopru włoskiego można zastąpić.