Brokuły z chudym sosem Feta
Brokuły z chudym sosem Feta to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane odtłuszczone mleko, cebulę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sos Do Makaronu Z Brokułami Feta - 3 Punkty, Chude klopsiki z sosem Teriyaki, oraz Chude grillowane Hamburger Sliders z ostrym sosem Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać rondel sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę; saute 3 protokół lub do miękkości. Stopniowo mieszaj mleko i gotuj 5 minut (nie gotuj).
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, mieszając, aż będzie gładka; wymieszaj z ciepłą mieszaniną mleka. Gotować, ciągle mieszając, aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z serem i solą. Gotować, stale mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny i koperkiem. Przykryć i ogrzać.
Ułóż brokuły w warzywnym parowniku na wrzącej wodzie. Przykryć i pary 5 minut lub do crisp-tender.
Przelać brokuły do naczynia do serwowania. Łyżka sosu równomiernie na brokuły.
W razie potrzeby udekoruj skórką z cytryny.