Brokuły Pieczone Bagna Cauda

Brokuły Pieczone Bagna Cauda
Pieczone Bagna Cauda brokuły może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 370 kalorii, 11g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 91 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sardeli, sól i pieprz, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczone Brokuły Bagna Cauda, Brokuły Z Bagna Cauda, oraz Broccoli Bagna Càuda dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ułóż brokuły różyczki na Silpat lub pergaminu pokryte arkusz cookie. Doprawić solą i pieprzem oraz skropić oliwą z oliwek. Piecz przez 20-25 minut i usuń.
Składniki, których będziesz potrzebować
B CukierB Cukier
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Na małej patelni roztopić masło i oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać czosnek i sardelę i saute przez około trzy minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Dodać wino i cytrynę i pozostawić do zmniejszenia na minutę lub dwie. W razie potrzeby doprawić czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
W międzyczasie, w innej małej patelni na średnim ogniu, tosty migdały, aż będą lekko rumiane, uważając, aby ich nie spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
SOS skropić i posypać brokułami migdałami i parmezanem, następnie podawać. Lub zanurzyć brokuły w sosie przy stole. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
( 23)( 23)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn