Brokuły Pieczone Bagna Cauda
Pieczone Bagna Cauda brokuły może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 370 kalorii, 11g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 91 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sardeli, sól i pieprz, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczone Brokuły Bagna Cauda, Brokuły Z Bagna Cauda, oraz Broccoli Bagna Càuda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż brokuły różyczki na Silpat lub pergaminu pokryte arkusz cookie. Doprawić solą i pieprzem oraz skropić oliwą z oliwek. Piecz przez 20-25 minut i usuń.
Na małej patelni roztopić masło i oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodać czosnek i sardelę i saute przez około trzy minuty.
Dodać wino i cytrynę i pozostawić do zmniejszenia na minutę lub dwie. W razie potrzeby doprawić czarnym pieprzem.
W międzyczasie, w innej małej patelni na średnim ogniu, tosty migdały, aż będą lekko rumiane, uważając, aby ich nie spalić.
SOS skropić i posypać brokułami migdałami i parmezanem, następnie podawać. Lub zanurzyć brokuły w sosie przy stole. Smacznego!