Brokuły Migdały
Brokuł migdał jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, masła, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brokuły Migdały, Brokuły migdałowe w koperku ?Śmietanka? SOS, oraz Migdały Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brokuły gotować w stojaku na parze nad wrzącą wodą w dużym szerokim garnku, przykrytym, aż łodygi będą po prostu miękkie, gdy Przekłute nożem, 8 do 12 minut.
Wyjąć parowiec z garnka i wyrzucić wodę do gotowania. Chłodne brokuły 5 minut.
W międzyczasie rozgrzać masło w garnku na średnim ogniu, aż piana opadnie, następnie gotować migdały, mieszając, aż masło i orzechy będą złote i będą miały orzechowy aromat, 2 do 3 minut. Wymieszać sok z cytryny i 1/2 łyżeczki soli.