Brokuły Chińskie
Chiński brokuł jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 42 centów za porcję. Jest to niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pięciu przypraw w proszku, masło, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brokuły Chińskie (Gai Lan), Brokuły Chińskie, oraz Chiński Brokuł Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku wypełnionym 2 cale wody, para brokuły lub Broccolini aż łodygi są po prostu przetargu, 4 do 5 minut.
Dodać masło, sos sojowy, pięć przypraw w proszku, i 2 łyżeczki wody i umieścić na średnim ogniu.
Mieszaj, aż masło się rozpuści.
Skropić mieszaninę na warzywa, top z orzechami, i służyć.