Brokuły Rabe z białą fasolą i parmezanem
Brokuły Rabe z białą fasolą i parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 162 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, fasoli cannellini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brokuły Rabe z białą fasolą i ziemniakami, Biała fasola z brokułami Rabe i cytryną, oraz Toskańska Biała Fasola I Brokuły Rabe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować 8 szklanek wody.
Brokuły pokroić na 2-calowe kawałki. Brokuły gotować rabe we wrzącej wodzie 2 minuty; odcedzić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj pokruszony czerwony pieprz i czosnek na patelnię; gotować 30 sekund, mieszając od czasu do czasu.
Dodać brokuły rabe na patelnię; gotować 2 protokół. Wymieszać z solą i czarnym pieprzem. Wymieszać z fasolą cannellini; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania. Top z ogolonym parmezanem.