Brokuł Rabe, Gruszka i kanapka Fontina

Brokuł Rabe, Gruszka i Fontina kanapka jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 492 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka płatków pieprzu, anchois pakowane w oleju, ser fontina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 236 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pizza Z Brokułami Rabe, Fontinanem I Cytryną Meyer, Brokułowy Rabe, Biała Fasola I Makaron Fontina, oraz Brokułowy Rabe, Biała Fasola I Makaron Fontina.
Instrukcje
Przynieś 3 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku na dużym ogniu.
Dodać 1 łyżka soli i brokuły rabe i gotować, aż chrupiące-miękkie, o 1 minutę.
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia wystarczy obsłużyć, 3 do 5 minut. Grubo posiekać brokuły rabe.
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj brokuły rabe, anchois, czosnek, Skórka z cytryny, i pieprz Aleppo i sautée 3 protokół. Wymieszać sok z cytryny i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podgrzej prasę panini zgodnie z instrukcjami producenta lub podgrzej dużą patelnię na średnim ogniu.
Ułóż dolne części każdego kawałka chleba na desce do krojenia i ułóż warstwę w następujący sposób: 1 uncja sera, 1/4 plastrów gruszki, 1/4 brokułu rabe i dodatkowo 1 uncja sera. Każdy kawałek przełożyć pozostałym chlebem.
Umyj obie strony każdej kanapki z pozostałymi 2 łyżkami oleju i gotuj na prasie panini lub patelni (naciśnij łopatką i odwróć w połowie gotowania, jeśli używasz patelni), aż złoty i ser się stopi.