Broil Londyński Marynowany Sojowo
Soy-Marinated London Broil jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Jeśli masz pieprz, szalotki, top round London broil, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marynowany Broil Londyński, Bourbon Soy Marynowane London Broil, oraz Balsamiczny Marynowany Broil Londyński.
Instrukcje
Na dużej patelni, wymieszać sos sojowy, cukier, i czosnek, aż cukier się rozpuści. Opłucz mięso, osusz go ręcznikiem papierowym i umieść na patelni, obracając się do płaszcza.
Odstawić na 20 minut, obracając się jeszcze raz. W międzyczasie ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.Wyreguluj stojak piekarnika do górnej trzeciej części piekarnika i włącz brojlery.
Mięso przełożyć na blachę do pieczenia wyłożoną folią. Rezerwy marynaty na patelni.
Posypać mięso pieprzem i broil, o 5 minut na stronie średnio rzadkie.
Przenieść do deski do krojenia i odstawić na 5 minut przed krojeniem cienko.
Umieść patelnię zawierającą marynatę na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj szalotki, zmniejszyć ogień do medium, i gotować przez 2 protokół. Podziel ryż na 4 talerze, ułóż mięso na wierzchu, łyżkę szalotki i sosu na nim i posyp sezamem.Wskazówka: gotowanie resztek marynaty przed użyciem jej jako sosu jest konieczne, aby zabić bakterie z surowego mięsa.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
![Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc