Brodetto (Gulasz Rybny) W Stylu Ancona

Brodetto (Gulasz Rybny) W Stylu Ancona
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Brodetto (gulasz rybny) w stylu Ancona może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.04 za porcję. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Brodetto: Zupa Rybna, oraz Brodetto-Włoska Zupa Rybna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu, holenderskim piekarniku lub najlepiej glinianym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę, czosnek, marchew, seler, liście laurowe, pietruszka, i płatki czerwonej papryki. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wymieszać z puree i gotować przez 15 minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Dodaj rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Wlać ocet lub wino. Gotować, aż płyn prawie odparuje, około 10 minut; wlać bulion rybny. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Delikatnie wymieszać w małże. Gotować, aż małże otworzyły (odrzucić wszelkie, które nie otwierają) o 2 protokół, a następnie mieszać w krewetki. Gotować, aż krewetki są różowe, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
7
Kromkę chleba tostowego ułożyć na dnie każdej miski. Chochla brodetto nad chlebem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia83
Magazyn