Brigadeiro-Brazylijskie Trufle Czekoladowe
Brigadeiro-brazylijskie Trufle czekoladowe to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 40 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać kolorowe cukierki posypki, mleko skondensowane, kakao do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Orzech Laskowy Brazylijski Brigadeiro, Brigadeiros (Brazylijskie Trufle Czekoladowe), oraz Brigadeiros (Brazylijskie Trufle Czekoladowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmarować dużą płytką patelnię lub talerz masłem. W 4-quart nonstick ciężki rondel, podgrzać mleko skondensowane, kakao i 2 łyżki masła do wrzenia, stale mieszając drewnianą łyżką. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 10 do 15 minut, stale mieszając, aż mieszanina będzie gęsta i błyszcząca i zacznie odrywać się od dna i boku rondla, gdy patelnia jest przechylona.
Wlać mieszaninę do płytkiej patelni; całkowicie schłodzić (przechowywać w lodówce, aby szybciej ujędrnić).
Pozostałe składniki ułożyć w osobnych miseczkach. Użyj łyżeczki lub melona baller do miarki mieszanki trufli, a następnie użyj smarowanych rąk, aby uformować kulki od 1 do 1 1/2 cala.
Tocz każdą kulkę w pistacjach, migdałach, kokosie lub posypce.
Umieścić w mini papierowych kubeczkach do pieczenia.
Przechowywać szczelnie przykryte w temperaturze pokojowej do 2 dni lub w lodówce do 1 tygodnia.