Brigadeiro-Brazylijskie Trufle Czekoladowe

Brigadeiro-Brazylijskie Trufle Czekoladowe
Brigadeiro-brazylijskie Trufle czekoladowe to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 40 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać kolorowe cukierki posypki, mleko skondensowane, kakao do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Orzech Laskowy Brazylijski Brigadeiro, Brigadeiros (Brazylijskie Trufle Czekoladowe), oraz Brigadeiros (Brazylijskie Trufle Czekoladowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasmarować dużą płytką patelnię lub talerz masłem. W 4-quart nonstick ciężki rondel, podgrzać mleko skondensowane, kakao i 2 łyżki masła do wrzenia, stale mieszając drewnianą łyżką. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 10 do 15 minut, stale mieszając, aż mieszanina będzie gęsta i błyszcząca i zacznie odrywać się od dna i boku rondla, gdy patelnia jest przechylona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Wlać mieszaninę do płytkiej patelni; całkowicie schłodzić (przechowywać w lodówce, aby szybciej ujędrnić).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pozostałe składniki ułożyć w osobnych miseczkach. Użyj łyżeczki lub melona baller do miarki mieszanki trufli, a następnie użyj smarowanych rąk, aby uformować kulki od 1 do 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Tocz każdą kulkę w pistacjach, migdałach, kokosie lub posypce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
PosypkiPosypki
MigdałyMigdały
KokosKokos
RolkaRolka
5
Umieścić w mini papierowych kubeczkach do pieczenia.
6
Przechowywać szczelnie przykryte w temperaturze pokojowej do 2 dni lub w lodówce do 1 tygodnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn